Resum: El Disseny Warlock és un projecte de preparació i enfocament de caixes d’estil Eurorack fent servir alumini industrial amb característiques mecàniques elevades. És una evolució artística del sistema L130 suggerit per músics del sector del Sintetitzador modular a BEFACO.

Sèries K per als kits, que no inclouen qualsevol suplement, enfocat al bricolatge, i

Sèries Q per al servei de qualitat amb tot personalitzat està inclòs.

Warlock Design
és una especialització de la Metal·listeria d’Autocet.

El disseny imaginatiu sacrifica funcionalitats internes dels sistemes modulars afavorint el seu ús des d’un punt de vista més ergonòmic.

La metodologia és la mateixa però la seva construcció està orientada al DIY. Per això existeix el format Kit.

El kit és un conjunt de components semi elaborats, trossos de bastidors, preparats per a ésser muntats per amateur electrònic amb una única clau que s’entrega en el conjunt.

Informació descriptiva dels Bastidors Warlock

El perfil del bastidor evoca un peu recolzat fermament sobre la superfície de referència, això ho fa una peça de goma que és inserida al perfil i l’impedeix el lliscament. Aquesta és una qualitat que s’ha observat des del primer dia del disseny, on un Músic Electrònic necessita ambdues mans per a fer les connexions entre els mòduls.

El Warlock és un bastidor Eurorack i utilitza part de la nomenclatura Dot Ten, seguint les especificacions clonades dels envoltants de Doepfer Musikelektronik Gmbh, pioner en l’elaboració de caixes per a Sintetitzador Modular.

Passos Verticals.- (3U) 133.35 mm, or 5.25 in. Es refereix a la distància vertical entre sub-racks. Aquesta mesura no se segueix estrictament per part de Doepfer, ja que només s’utilitza un format d’alçada única.

Passos Horitzontals.- (Horizontal Pitches)  1 HP = 5.08 mm (0.2 in).  Amb aquesta unitat es mesura l’amplada útil (o llum) de les finestres frontals del bastidor. També s’utilitza per a l’amplada d’un Mòdul de Sintetitzador.

Profunditat.- (deep) Aquesta especificació ha sigut abandonada, Doepfer no la menciona. Es treballa amb profunditats de 50mm, encara que alguns mòduls vintage superen els 100mm. Els mòduls més moderns poden tenir menys de 10 mil·límetres de profunditat.