Hola món!!!

Ludi-Computer és una plataforma de creació de Jocs de Taula a partir de microcontroladors nous o obsolets. Cada Ludi-Computador és un personatge, el teu, que rivalitza o col·labora amb d’altres, fins a aconseguir els objectius, a través d’una Connexió Multi-Bus: I2C, SPI, USART, USB, Wi-Fi, IEEE696 i fins a 64 GPIO’s lliurement configurables.

Els jocs a mode d’exemple:

      • La caça de la IP.- Esbrina qui és qui a través d’un entremat de Punts d’Accés Wi-Fi dels quals pots obtenir informació important per neutralitzar als oponents. Alerta amb els teus!
      • La Masmorra.- Col·labora per a neutralitzar a la Màquina Infernal. Hauràs d’esbrinar per quin canal i cóm pots accedir al mecanismes diabòlics abans de que el teu microcontrolador quedi neutralitzat.
      • Descobreix l’Enemic.- Estem aparentment sols. Ens han dit que unes unitats enemigues estan amagades prop on estem, però no entraran en acció fins que no es sentin intimidades o rebin ordres d’atacar. Les nostre estan destinades en un lloc desconegut, si ataquem sense que les puguem guiar tindrem la batalla perduda.

Els diferents Mòduls de Joc són de sis categories diferents entre reprogramables en llenguatge C, de format paramètric, estacions de còmput, des del portàtil o el mòbil, amb llenguatge C o sota sistemes operatius Linux, Android o Windows.

No cal tenir cap coneixement previ en tecnologies de la computació o electrònica. Per això és un joc. Microcontroladors vàlids són: Arduinos, Nucleos, Beaglebones, Raspberrys, Up’s entre molts altres. O construeix el teu propi Ludi-Computer amb l’ajud dels nostres Mòduls Pre-dissenyats amb ajut dels nostres Tècnics en Sala de Joc i el nostre Servei de PCB’s. Podràs utilitzar la Talladora Làser, les Impressores 3D i/o els Components Electrònics ja en estoc. El que en facis després amb el teu Ludi-Computer és cosa teva.

Estarem a l’espai de COOWORKING de BITS & BOOKS, en el soterrani de la Llibreria Hispanoamericana, al costat de la Muralla del Baluard de Tallers. Cal preguntar a la llibreria pel Projecte Ludi-Computer i baixar les escales. (espai no adaptat)

Gran Via de les Cort Catalanes, 594
08007 Barcelona

Divendres tarda, cal consultar disponibilitat de l’Espai.
jordi.autocet@gmail.com