Microelectrònic JB

Aquesta és la última entrada d’aquesta pagina web.

Les entrades d’aquesta web són una dècada d’experiències dintre de dos grans mons de l’Electrònica, que quan estudiava es dividia en Industrials i Comunicacions.

Les Comunicacions han estat representades pels Sintetitzadors, ja siguin musicals o per fer soroll, tot seguint la Comunitat de Befaco. Ha sigut un tornar a viure el càlcul i disseny de circuits amb Amplificadors Operacionals. Un projecte queda obert, alguns articles que recuperaré a la nova web, la sèrie dels sintetitzadors OCTAVE de la primera a la setena octava, en uns teclats que recorren la totalitat de l’espectre lutier en Música Electrònica. l’OCTAVE 7 s’ha de construir.

De les Industrials el gran amic ha sigut el redescobriment del COMPUTADOR. Aquelles màquines que es construïen en el garatge els anys 70 de la ma d’uns inexperts que ara són el Grans Senyors de les màquines domèstiques. Tot aquest retrobament amb els processadors Z80 i el 68000 ha vingut de la mà de la segona comunitat que he virtualitzat amb la afegida dificultat de l’idioma Anglès, S100Computers.com També m’emporto pel futur els projectes SIMM72 i IO64 a la nova web.

La causa d’aquest Adeu?

Una base de dades trencada que he anat suportant durant mitja dècada. Cada vegada que intento actualitzar el Woocomerce la web s’envà avall. Tota la botiga dels bastidors per sintetitzadors d’estudi la vaig haver se buidar per intentar reparar la base de dades. Però no hi ha manera si no és fent unes operacions tant complexes que he decidit abandonar, prioritzo la família i la meva devoció, aquest projecte Autocet, cada cop més superat i cada cop més caduc.

Ja sabeu com va això, els cops del núvol la capturaran amb la il·lusió de fer-ne carnada per a recuperar un DNS que ja només és història.

Adeu Autocet Research, m’enduc el teu logo com a record del nou objectiu personal, la recerca en àmbit privat.

Hola Microelectrònic JB